d’on venim

La nostra historia

Som una empresa familiar des de la dècada dels seixanta, que va començar en un petit emplaçament dins de la ciutat de Reus i des de 1972 ens establim a la carretera del Parc Samà.

Els nostres inicis

El nostre avi Lluis Pallejà Roig es va dedicar a l’elaboració del concentrat de figa i arrop de figa que venia als cellers elaboradors de vermut fa 70 anys.

Després el va seguir el seu fill Lluis Pallejà Pi que va afegir l’elaboració del concentrat de garrofa i va ampliar el negoci treballant amb el concentrat de raïm, i es va expandir amb l’elaboració de kits de winemaking amb la venta als països nòrdics, al Regne Unit i Canadà.

Lluis Pallejà Català va seguir al negoci dels seus pares fins al 2018, promocionant els kits de winemaking i obrint una línia de vins de fruites i de preparats per sidra, sense deixar de servir els productes de la figa i la garrofa.

Producció ecològica

Al 2018 hi ha un canvi d’administradors, els germans Xavi i Meritxell es posen al capdavant i aposten per la venta al detall dels productes elaborats de forma artesana i a la vegada es fan el gran pas de la conversió cap a la producció ecològica.

Es desenvolupa aquesta línia de producció ecològica per arribar a més clients i oferir més qualitat en producte saludable i respectuós amb el medi ambient.

els nostres clients

Cellers, bodegues i elaboradors de vermuts

Els nostres clients són cellers i bodegues, elaboradors de vermuts, vinagres, sucs de fruita, aromes, industria pastelera i cuines de tot el país.

Els trobem al territori nacional però també treballem amb Portugal, Londres, Suècia, Xipre i Eslovènia.